Approach
Approach

Ons lichaam

Ons lichaam is het instrument waarmee we de realiteit ervaren. Van denken tot voelen, van gedachten tot emoties, allemaal passeren ze het lichaam om te leren of zich meer bewust te worden van wat het leven is.

Ervaringen, wanneer doorleefd, doen ons groeien. Het weerhouden van ervaringen zal zich uiteindelijk in het lichaam vestigen en fysieke en mentale stress, pijn en symptomen veroorzaken.
We kunnen hen enige tijd weerstaan, maar de tijd verandert de oorzaak niet, want pijn en dood hebben uiteindelijk altijd gelijk.

 

Onze geest

Onze geest is een krachtig instrument dat we tot onze beschikking hebben. Het is de verwerker van ons leven, het creëert onze ervaringen, goede en slechte.

Door deze ervaringen, in ons geheugen gebleven, creëren we een identiteit. Maar is onze identiteit echt van ons, of is deze gecreëerd door een aantal slechte ervaringen en voelen we ons niet echt op ons gemak bij onszelf.

We zijn niet onze ervaringen, noch herinneringen, maar als ze worden bewaard, zullen ze waarschijnlijk een obstakel vormen in onze verdere groei. Groeien tot wie we werkelijk zijn, ... krachtige en vrij scheppende wezens.

 

Onze ziel

.... of de levenskracht die door ons leeft, resulterend als een immense krachtige energie op zoek naar groei, om bewuster te worden.

Het is de levenskracht die ons bevrijdt van het denken, die ons door onze ervaringen leidt en vaak als onze innerlijke stem wordt genoemd.

Het contact brengt duidelijkheid in de vorm van doel of zin in ons leven, terwijl het loskoppelen resulteert in wanhoop en ongeluk.

 

Coaching sessies

Geen van onze tools kan worden gezien als gescheiden entiteiten. In de schijn van conflicten en impact in het leven, trauma, ziekte, ziekte, ongeacht of het acuut of chronisch is, zijn er altijd drie niveaus om te beoordelen om de ware oorzaak ervan te vinden.

Deze coaching helpt mensen op het meest prominente niveau van conflict. Een fysieke benadering omvat oefeningen en groeiend bewustzijn in het contact met zichzelf. Terwijl de mentale benadering een dieper scannen op het niveau van ervaringen ten goede komt en uiteindelijk een dieper contact met je innerlijke ziel tot stand brengt als de leider van je leven.

 

Contact

Kontakt

Success! Message received.